Over
Playlists
Meld je aan
HelpcentrumGetting startedRegistreer uw persoonlijke account

Registreer uw persoonlijke account

Met een Persoonlijke Account kun je het platform gebruiken om te leren: doe mee aan Activiteiten en Learning Playlist, verdien Open Badges en exporteer deze naar een Open Badges standaard.
Een persoonlijke account is nodig om één of meer Organisatoren Accounts aan te maken en te beheren.

Registreer uw persoonlijke account:

1. Klik op de hoofdpagina op Meld je aan (ga naar de kop van de pagina -> Meld je aan).
2. Dit platform is gebouwd met behulp van Badgecraft's Open Badges service software (SaaS). Je wordt doorgestuurd naar de Badgecraft registratie/loginpagina.
3. Vul je e-mailadres in. Het is handig om een e-mailadres te gebruiken wat je meestal gebruikt om toegang te krijgen tot online diensten. Het kan je persoonlijke, werk of studie e-mail account zijn. Dit wordt je primaire e-mail om het platform te gebruiken, om te communiceren en om meldingen te ontvangen. Later kun je de primaire e-mail wijzigen in een ander e-mailaccount.
4. Om door te gaan, wordt je gevraagd akkoord te gaan met de Servicevoorwaarden en het Privacybeleid.
5. Kies de inlogmethode die je het beste past:
  • inloggen met een wachtwoord
  • inloggen met een Facebook-account
  • inloggen met een Google-account.
Je kunt je inlogmethode later niet meer wijzigen.
6. Wanneer je kiest voor inloggen met een wachtwoord, ontvang je een e-mail verificatie link in je e-mail inbox. Klik op de link in je e-mail om je e-mailadres te verifiëren.
7. Als u ervoor kiest om in te loggen met een Facebook-account of een Google-account, dien je de standaard stappen voor account autorisatie te volgen.